Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Elemzéseink

Elemzéseink

Feliratkozás az elemzési hírlevelekre

Nevének és e-mail címének megadásával iratkozhat fel hírleveleinkre az alábbi linken:
Feliratkozás az elemzési hírlevelekre

Ismerje meg az Erste Befektetési Zrt. elemzési csapatát!


Erste Panoráma

Napi rendszerességű részvénypiaci összefoglaló. A fontosabb magyar tőzsdei cégekkel (MOL, OTP, Magyar Telekom, Richter, FHB) kapcsolatos hírek mellett tartalmazza a főbb nemzetközi piacok (USA, Európa, Ázsia), valamint a nyersanyagok (olaj, arany) és a devizák (EURHUF, EURUSD) áttekintését is.


Erste Fókusz

Jellemzően heti több alkalommal megjelenő hírlevél. Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is.


Erste Certi Híradó

Az Erste Certi Híradóval Ön az Erste Certifikátokkal kapcsolatos újdonságokról, változásokról vagy tájékoztatásokról kaphat híreket.
A Híradót általában azokon a hétköznapokon küldjük reggel 07:00-kor a feliratkozók részére, amikor az Erste Certifikátokkal valamilyen fontos esemény történik. Ilyen események például:
- certifikátok indulása, kiütése, lejárata, kivezetése;
- közelgő és már végrehajtott rolloverek részletei;
- termékek 10-es tőkeáttétel felett (előző napi alaptermék záróár alapján);
- certifikát hírek, közlemények.


Erste indikátor

Az Erste Indikátorban az éppen aktualitással bíró devizapárok és indexek technikai elemzését olvashatja heti két alkalommal. Iratkozzon fel a hírlevélre és kapja meg emailben a legfrissebb piaci körképet.


Erste Indikátor videó

Az Erste Indikátor technikai elemzések olyan befektetési instrumentumokat mutatnak be minden hétköznap egy-egy kisvideón, melyek aktualitásuk miatt figyelmet érdemelhetnek.

Továbblépés az Erste Indikátor oldalára


Európa Best Of

Napi hírek a hazai BÉTa piacon elérhető nemzetközi nagyvállalatokkal kapcsolatban. Mi a BÉTa piac? A Budapesti Értéktőzsde új piacán, a BÉTa Piacon közvetlen kereskedés indul számos európai nagyvállalat részvé­nyeivel. A BÉTa a Budapesti Értéktőzsde és az Erste közös innovációjával létrejött alternatív kereskedési platform


Nevének és e-mail címének megadásával iratkozhat fel hírleveleinkre az alábbi linken:
Feliratkozás az elemzési hírlevelekre

 

A kiadványokban foglalt információk az Erste Befektetési Zrt. - 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002 (Társaság) által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, de azokért a Társaság szavatosságot vagy felelősséget nem vállal. A kiadványban foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzetet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre a Társaságnak nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei a Társaságra nem háríthatók át. A kiadványban foglaltak – teljes vagy részleges – felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag a Társaság előzetes írásos engedélyével lehetséges. A kiadvány kiadása időpontjában érvényes. További részletek: www.erstebroker.hu, ügyletek előtti tájékoztatásról szóló Hirdetményben.
A kiadványok nem a befektetési elemzések függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készültek, nem vonatkoznak rá a befektetési elemzések terjesztését, közzétételét megelőző ügyletkötésre vonatkozó tilalmak.