Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 

Jogi nyilatkozat

 

Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel az Erste Befektetési Zrt. honlapjainak olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek.

A www.ersteinvestment.hu oldalán foglalt információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja.

A website-ban foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt-re nem háríthatók át.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Reklámküldés lemondásához kattintson ide

A website-ban foglaltak - teljes vagy részleges - felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Az Erste Befektetési Zrt. több közösségi oldalon (Facebook, LinkedIn, stb.) rendelkezik saját profillal, valamint saját magazint működtet, Erste Market néven. Az Erste Befektetési Zrt. a közösségi profilokon és Erste Market bejegyzéseket tesz közzé.

Utolsó módosítás: 2021.09.23.


A megjelenített Késleltetett/Napvégi információ/Valós idejű Indexcsomag Információk tekintetében (a továbbiakban: információk) az Erste Befektetési Zrt. az alábbi tájékoztatást teszi közzé:

  • valamennyi szellemi alkotáshoz fűződő jog az Információszolgáltatókat illeti,

  • az információszolgáltatók, az Erste Befektetési Zrt. nem vállalnak felelősséget az információ megjelenítéséért és az információ használatából eredő károkért vagy igényekért,

  • az információhoz hozzáférők csak személyes céljaikra használhatják fel az Információt, azt az Információszolgáltatók engedélye nélkül sem egészben sem részben harmadik személynek nem adhatják tovább,

  • a BÉT és az Információszolgáltatók felfüggesztheti vagy megszüntetheti az információszolgáltatást, ha alapos oka van azt feltételezni, hogy az információval visszaélnek vagy félrevezető módon jelenítik meg azt.

Utolsó módosítás: 2021.09.23.