Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Befjegy Nemzetközi Nyíltvégű

Befektetési jegyek

A befektetési alapokkal kapcsolatos hivatalos közzétételekért kérjük, kattintson az alábbi linkekre.

Befektetési alap közzétételek

Archív Erste befektetési alap közzétételek


Széles Termékválaszték

Legyen szó hosszú- közép- vagy rövid távú befektetésekről, forintos, eurós vagy dolláros megtakarításokról, igényeinek megfelelően az alábbi alapkategóriákból választhat.

A befektetési jegyek az alap által kibocsátott értékpapírok, amelyek az Ön részére az adott alapból való részesedést testesítik meg.

Kérjük, olvassa el az Általános Terméktájékoztatót.


Mit nyújtanak Önnek a befektetési jegyek?

 • Kényelmes befektetési formát: hiszen Önnek nem kell folyamatosan figyelnie egyedi befektetéseinek, lekötéseinek lejáratát és hozamfizetéseit, mivel a befektetési alapok vagyonát az alapkezelő folyamatosan kezeli.
 • Rugalmasságot: a nyíltvégű befektetési jegyek bármikor bármekkora összegben vásárolhatók. Nem kell előre eldöntenie, hogy meddig tartja bent pénzét. Így az Ön megtakarítása tetszőleges időre befektethető, tőkéjéhez és hozamaihoz – vagy annak egy részéhez – bármikor hozzáférhet.
 • Kedvező hozamot: lekötés nélkül is kedvező hozamot érhet el. Az Ön hozama a kiválasztott befektetési alap típusától és az aktuális piaci folyamatoktól függ.
 • Személyre szabott befektetési kockázati szintet: széles befektetési alap kínálatunkból mindenki megtalálhatja a számára optimálisat. Az eltérő kockázatú és várható hozamú befektetési alapjaink közül kiválaszthatja az Ön céljainak és egyéniségének legjobban megfelelő befektetéseket.
 • Szakértelmet: magasan képzett szakembereink a tőke- és pénzpiacok napi változásait figyelemmel kísérve, legjobb tudásuk szerint fektetik be az Ön megtakarításait.
 • Biztonságot: az alapkezelő befektetési tevékenységét jogszabályok szigorúan szabályozzák (a 2014. évi XVI. törvény a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról törvény), ezek betartását az MNB és az alapok letétkezelője folyamatosan ellenőrzik.

Havi megtakarítás befektetési alapokba

Automatikus, egyszerű, költséghatékony!

Az Erste Future Befektetési Program keretén belül meghatározhatja, mekkora összegű megtakarítást fektet be rendszeresen, egyszerűen és költséghatékonyan! Megkötések nélkül dönthet róla, hogy mikor és mekkora összeget takarít meg, és ezt a jövőben bármikor megváltoztathatja. Az Erste Alapokba történő befektetésekkel fokozatosan gyarapíthatja megtakarításait.

Mielőtt megtakarításai elhelyezéséről dönt, érdemes néhány dolgot megfontolnia:

 • Milyen célból takarékoskodik?
 • Várhatóan mikor fogja felhasználni a megtakarított pénzét?
 • Hajlandó-e kockázatot vállalni a magasabb hozam elérése reményében?

Az alábbi kérdések kiemelt fontossággal bírnak megtakarítása elhelyezésekor, hiszen:

 • magasabb hozamot általában hosszabb távú befektetésekkel lehet elérni. Ezért érdemes befektetési időtávját ahhoz az időtávhoz igazítani, ameddig várhatóan tartalékolni tudja pénzét.
 • általános közgazdasági alaptétel, hogy magasabb hozam magasabb kockázatvállalás mellett érhető el. Ha Ön hosszú távon gondolkodik, és nem riad meg a rövid távú árfolyam ingadozástól, akkor érdemes pénze egy részét kockázatosabb befektetésekbe helyezni. Így hosszú távon jobban járhat.

Kérjük, olvassa el az Általános Terméktájékoztatót.


A fenti leírás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Megalapozott befektetői döntés csak az adott alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél, a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. fiókhálózatában és az egyéb forgalmazási helyeken rendelkezésre állnak. Kérjük, befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetési alapok vételéhez és visszaváltásához, valamint az értékpapírszámla vezetéséhez kapcsolódó aktuális díjakról, továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát és a befektetésekből származó esetleges károkat. A dokumentumban foglaltak nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, az abban foglaltak alapján az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal.