Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 

Erste DAX Twin-Win Note referencia árfolyamok

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbiakban közöljük a megjelölt termékek árfolyamait, amelyek tájékoztatási jelleggel irányadóak az adásvételi ügylet során:

Termék megjelölése Ügylet iránya
(ügyfél oldaláról)
Árfolyam Minimális mennyiség Közzététel időpontja
Erste DAX Twin-Win Note Eladás 125 Nincs korlátozás 2013.01.08.
Erste DAX Twin-Win Note Eladás 124,5 Nincs korlátozás 2013.01.03.

A fenti adatok tájékoztatóak, kizárólag az Erste Befektetési Zrt.-nél kötendő másodlagos piaci ügyletkötés tekintetében kívánnak információt adni, így a végleges ár a felek közötti ügyletben kerül meghatározásra. Kérjük, vegye figyelembe befektetési döntése meghozatala során az adott termék illikviditását, az ebből eredő árképzési nehézségeket és a vonatkozó piaci körülményeket. Kérjük, hogy döntésének meghozatala során vegye figyelembe az adott termékre vonatkozó hivatalos információkat (pl. kibocsátási tájékoztató, végleges feltételek, kibocsátói jelentések, előrejelzések) és a termékkel, kibocsátóval és értékesítésével kapcsolatos kockázatokat is. Amennyiben ezzel kapcsolatosan további tájékoztatásra van szüksége, kérjük, keresse munkatársainkat!
Az Erste Befektetési Zrt. a fentieket tájékoztató jelleggel teszi közzé, a fentiek szerinti árjegyzési kötelezettséget nem vállal, eltérő egyéb vállalás hiányában az Erste Befektetési Zrt. nem köteles és nem kötelezhető sem a fenti termékre, sem a fenti feltételekkel ügyletkötésre.