Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste Trader számlanyitás

 

Az alábbiakban részletesen ismertetjük az Erste Trader számlanyitás és az induló fedezet elhelyezésének menetét. Időpont egyeztetéshez, illetve bármilyen felmerülő kérdés esetén, kérjük keresse bizalommal Kovács Norbert kollégánkat a +36 1 235 7563 telefonszámon!

1.
Számlanyitási igény
Erste NetBroker értékpapírszámlával rendelkező ügyfeleinknek Erste NetBroker értékpapírszámlával még nem rendelkező ügyfeleinknek
Ha Ön rendelkezik társaságunknál értékpapírszámlával (NetBroker hozzáféréssel), a számlanyitás előzetes telefonos egyeztetés után mindössze 15 percet vesz igénybe a nyitva tartó Erste Bankfiókokban.
(A telefonos egyeztetéshez kapcsolódó információkat az alábbiakban részletezzük.)
Ha Önnek még nincs Erste értékpapírszámlája (NetBroker hozzáféréssel), akkor először azt szükséges megnyitni, mert az Erste Trader számla pénzforgalma azon keresztül történik.
I. Kérjük regisztráljon közvetlen számlanyitásra társaságunk honlapján, IDE kattintva, ezzel felgyorsítva a számlanyitási folyamatot és csökkentve a bankfióki ügyintézés időigényét. Fontos, hogy minden adatot a személyazonosító okmányokon szereplőkkel azonosan adjon meg!
II. A regisztráció végén kapott regisztrációs kóddal keresse fel bármelyik nyitva tartó Erste Bankfiókot. Magánszemélyként történő számlanyitás esetén személyazonosító okmányaira valamint adókártyájára és elektronikus elérhetőségeire lesz szükség. Ha Ön rendelkezik Erste folyószámlával, kérjük jelezze a tanácsadónak, hogy kösse össze a George-dzsal a NetBroker rendszert, mert így díjmentesen és online lesz lehetősége folyószámla és NetBroker közötti átvezetésre
2.
Az Erste Trader számla devizanemének meghatározása
A szerződések megküldése előtt meg kell határozni, hogy milyen devizanem(ek)ben szeretné megnyitni a számlát.
Társaságunk, HUF, EUR, USD és CHF a devizanemekben vezet Erste Trader számlát. Abban a devizanemben tud majd NetBroker számláról Erste Traderre átvezetni, amiben azt megnyitjuk Önnek. A számlán elérhető termékkört az elhelyezett fedezet devizaneme nem befolyásolja. A fedezettől eltérő devizanemű termékek vétele/eladása esetén automatikus devizakonverziót hajt végre a felület. (A későbbiekben - új szerződés aláírásával - van lehetőség a devizaszámlák bővítésre vagy szűkítésre.)
A számlavezetéshez kapcsolódó díjakat kérjük tekintse át Díjjegyzékünkben.
3.
Egyeztetés az Erste Trader desk munkatársaival
Kérjük vegye fel a kapcsolatot az Erste Trader desk munkatársaival az alábbi elérhetőségeken, akik elküldik az Önhöz legközelebbi bankfiókba a szükséges Erste Trader szerződéseket
aláírásra.
Ha megnyílt az értékpapírszámlája (NetBroker hozzáféréssel), kérjük kérje meg a tanácsadó kollégát, hogy vegye fel a kapcsolatot az Erste Trader desk munkatársaival az alábbi elérhetőségeken, akik elküldik a szükséges Erste Trader szerződéseket
aláírásra.
4.
Szerződések aláírása
Kovács Norbert
norbert.kovacs@ersteinvestment.hu
+36 1 235 7563
A szerződések aláírását követően számlája akkor lesz aktív, amikor a szerződései a bankfiókból elektronikus formában beérkeztek az Erste Befektetési Zrt.-hez és azokat kollégáink feldolgozták. (Várhatóan 1 munkanap.) Ezután kapja meg az első belépési jelszavát sms formájában és kérheti telefonon első átvezetését NetBroker számláról Erste Trader számlára.
5.
Fedezet elhelyezése Erste Trader számlára (Átvezetés NetBrokerről)
Az Erste Trader számla pénzforgalma mindkét irányban a NetBroker számlán keresztül történik. Először a NetBroker számlára kell elhelyezni az átvezetendő összeget. Erre a számlára akár készpénzben is befizethet bármelyik Erste Bankfiókban. A forint utaláshoz szükséges számlaszámot megtalálja a NetBroker felület Személyes adatok menüpontjában, vagy az Alapmegállapodás c. szerződésen, míg deviza (EUR, USD) utaláshoz szükséges számlaszámainkat az alábbi linken éri el:
Devizás ügyletek, értékpapírok
Ezután az Erste Traderre történő átvezetési megbízását kényelmesen megadhatja az Erste Trader desk munkatársainak a +36 1 235 7563 telefonszámon hétköznap 8:00 és 17:30 között vagy közvetlenül üzletkötőjének. Az átvezetéshez mindössze a NetBroker és Erste Trader számlaszámára, személyes adataira ill. a pontos összegre és devizanemre lesz szükség. Amennyiben Erste Trader számláját forinttól eltérő devizanemben is megnyitottuk, úgy az átvezetési megbízás megadásakor telefonon van lehetőség deviza konverzió kérésére is. Ekkor az így keletkezett deviza (pl. USD) kerül majd át az Erste Trader számlájára. Az átvezetés költségét, időigényét és egyéb szabályait a mindenkor hatályos Erste Trader Díjjegyzék ill. Hirdetmény tartalmazza.

Erste Trader tablet, telefon 122x154

Amennyiben a számlanyitáshoz kapcsolódóan további kérdései merültek fel, vagy szeretné a számlanyitási folyamatot kollégáinkkal telefonon is átbeszélni, kérjük regisztráljon az alábbi "Számlanyitás" gombra kattintva! A regisztráció során egy demó számlát is létrehozunk Önnek, így munkatársunk telefonos jelentkezéséig ki tudja próbálni a kereskedési felületet

gomb: Számlanyitás arculatos


gomb: Számlanyitás előtt arculatos

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 65%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését, és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

Kérdése van?

Kovács Norbert

Hívjon a 06 1 235 7563 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!