Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Elemzéseink

Elemzési hírlevél kezelés

Az Erste Csoporton (Erste Group-on) belül minden tagországban, így Magyarországon is, az eddigi elemzések mellett Önnek lehetősége van feliratkozni számos további elemzési anyagra is. Az ügymenetről az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önt.

Jelen oldalon a következő egységekbe soroltuk a megjelenített információkat:


Alapvető információk az elemzések új eléréséről

 • A legfrissebb elemzések publikálásakor Ön egy értesítést kap korábban megadott e-mail címére. Ez az értesítő e-mail egy linket tartalmaz, amire kattintva ezentúl már nem az Erste Befektetési Zrt., hanem az Erste Csoport megújult web portáljáról töltheti le az aktuális elemzést.
 • Az új portálon részletesen meghatározhatja azokat a kritériumokat is, amelyek alapján a továbbiakban elemzési hírleveleket szeretne kapni. Bővebb lett az elérhető elemzések köre, például már meghatározott országokhoz, valutákhoz, szektorokhoz vagy vállalatokhoz kapcsolódó elemzésekre is feliratkozhat.

A z Erste Group megújult weboldala számos hasznos funkciója mellett az elemzéseket is rendszerezetten teszi elérhetővé. A honlap címe:

produkte.erstegroup.com

A weboldalon megtalálható egy Elemzési Anyag Archívum (Research Center), ahol bárki által hozzáférhetők az Erste Befektetési Zrt., és a teljes Erste Group által készített elemzések, a megjelenést követően némi késleltetéssel. Az oldalra történő regisztráció, majd belépés után azonban a megjelenés pillanatában elérhetők az elemzési anyagok, és további hasznos funkciók vehetők igénybe!

Research Center keresőoldalának megtekintése
Közvetlen link a magyar nyelvű elemzésekre

A weboldal jelenleg csak angol és német nyelven érhető el, de magyar nyelvű változata is rövidesen elkészül. A következőkben bemutatjuk Önnek a felület regisztrált felhasználóként történő használatát, amelyet az angol verzióból kivágott oldalrészekkel illusztrálunk. Az illusztrációkon számokkal és kiemelt egérmutatókkal jelöljük azokat az egységeket, amelyekre kattintva Ön lényeges változtatásokat / funkciókat érhet el.

A weboldal első használatakor Önnek el kell fogadnia a jogi nyilatkozatot, amelyet a megjelenő szöveg alatti "I Accept" feliratú gombra kattintva tehet meg:
hirlev: Elemzéskezelés - 01 - belépés

Amennyiben a "Save settings" melletti négyzetet bejelöli, úgy az adott böngészőben az Ön számára már nem jelenik meg ez a jogi nyilatkozat addig, amíg nem törli/nem törlődnek a böngésző által elmentett személyes böngészési információk.

A nyilatkozat elfogadását követően Ön elérte az Erste Group portálját, amelyről az alábbiakban az elemzési hírlevél feliratkozást és kezelést mutatjuk be Önnek.

Regisztráció a portálra

1. Kattintson a fejlécben látható "Log In" gombra, hogy megjelenjen a bejelentkezést és regisztrálást segítő ablak.

2. Kattintson a "Register for MySite" linkre, hogy tovább léphessen a regisztrációs űrlapra.
hirlev: Elemzéskezelés - 02 - regisztráció
A megjelenő regisztrációs űrlapon minden piros csillaggal (*) jelölt mező kitöltése kötelező.

A mezők jelentése:
Salutation - megszólítás
Title - titulus (pl.: dr)
First name - keresztnév
Last name - vezetéknév
Preferred language - itt kérjük, hogy válassza ki a Hungarian opciót, ha a levelek szövegét magyarul szeretné olvasni.
Email address - az elemzést fogadó email cím.
Accept marketing - reklámküldési hozzájárulás. Kérjük, hogy jelölje be ezt a mezőt, ha a jövőben ajánlatokat szeretne kapni tőlünk akcióinkról, kedvezményeinkről és újdonságainkról.
Add Address - erre a gombra kattintva postacímet adhat meg.

Az űrlap kitöltése után kérjük, hogy kattintson a "Send registration" gombra az adatok elküldéséhez.
hirlev: Elemzéskezelés - 02 - regisztráció 2. űrlap
1. A megadott email címére aktiváló levelet kap, amelyben egy egyedi kódsort tartalmazó linket talál. Kérjük, hogy kattintson a linkre. Amennyiben az nem nyílik meg automatikusan, úgy indítson el egy új böngésző lapot, amelynek címsorába másolja be a linket.

Amennyiben 1 órán belül nem érkezik meg az aktiváló levél, úgy ellenőrizze a levélszemétnek minősített üzeneteit is. Ha ezt követően sincs eredmény, keresse ügyfélszolgálatunkat.

2. A link betöltése után egy aktivációs oldalra jut, ahol meg kell adnia egy jelszót is, hogy befejezze a regisztrációt.
A Repeat password mezőben ismételten adja meg a jelszavát biztonsági okokból.
A jelszó minimum 8 karakteres legyen, és tartalmazzon legalább 2 nagy-, 2 kisbetűt, valamint 2 számot vagy speciális karaktert (ilyenek lehetnek: _ - ( ) @ !).
hirlev: Elemzéskezelés - 02 - regisztráció 3. - aktiválás

Amennyiben sikeresen elvégezte a regisztrációt, az elemzések feliratkozásának kezeléséről az "Elemzések megrendelése, lemondása" részben olvashat.

Feliratkozás aktiválása korábbi és új olvasóink számára

Ez a rész azoknak segít a bejelentkezésben, akik a következő csoportok valamelyikébe tartoznak:

 • Korábban hírlevél olvasónk volt, 2010. augusztus 19-én értesítést kapott az új rendszer indulásáról, de az aktiválást elmulasztotta, a levél pedig nem áll már rendelkezésre.
 • Új regisztráltjaink számára, ha elvesztették, vagy egyéb technikai hiba miatt nem kapták meg regisztráció aktiváló levelüket.
 • Aktív, regisztrált olvasóinknak, akik elfelejtették jelszavukat.

1. Kattintson a fejlécben látható "Log In" gombra, hogy megjelenjen a bejelentkezést és regisztrálást segítő ablak.

2. Kattintson a "Forgot Password?" linkre, hogy tovább léphessen a következő űrlapra.
hirlev: Elemzéskezelés - 03 - elfelejtett jelszó
Ezen a felületen adja meg regisztrált email címét, amelyre egy aktiváló levelet küld a rendszer. Innentől a folyamat megegyezik az előző, "Regisztráció elemzéseinkre" című egység utolsó pontjával.

Vagyis a korábban küldött emailhez hasonlóan most egy újabb aktivációs kódot kap, amellyel újra lehetősége van beállítani jelszavát és így bejelentkezni a portálra.
hirlev: Elemzéskezelés - 03 - elfelejtett jelszó - megadás

Elemzések megrendelése, lemondása

1. Kattintson a fejlécben látható "Log In" gombra, hogy megjelenjen a bejelentkezést és regisztrálást segítő ablak.

2. Adja meg aktivált email címét és az aktiválás során választott jelszavát, majd kattintson a "Log In" gombra a jelszó mező alatt.
hirlev: Elemzéskezelés - 04 - login
1. A fejléc menü jobb végén, utolsó menüpontként látható "My Site" linkre kattintva új almenüsor jelenik meg, amelyben válassza a "My Subscription" menüpontot.
A megjelenő oldalon válassza a "Quick Subscription" fület.

2. Az ablak első egységében az elemzések nyelvét adhatja meg. Itt A harmadik jelölőnégyezetet választva a legördülő listában találja a "Hungarian" opciót. A nyelv kiválasztása azt eredményezi, hogy az adott feliratkozásból csak ezt a nyelvűt kapja meg. Tehát, ha az adott elemzésekből nem készül változat az adott nyelven, akkor nem kap hírlevelet azon termékekből!

3. A másodi egységben válogathatja össze az elemzéseket. Egy elemzés felvételéhez egyszer kattintson az elemzés nevére.
Ha el kívánja távolítani a felvett elemzések közül, akkor kattintson újra a nevére egyszer.
A pillanatnyilag felvett elemzéseket az oldal alsó egységében látja.

4. Ha végzett a válogatással, akkor a "Subscribe" gombra kattintva mentheti el választásait.
hirlev: Elemzéskezelés - 05 - hírlevelek beállítása

Az új hírlevél kezelő oldal My Subscriptions táblájában az előbb részletezett "Quick Subscription" mellett még két opció áll rendelkezésre:

 • Currently subscribed reports
  Itt láthatja azokat az elemzéseket, amelyekre jelenleg feliratkozott és törölheti azokat, amelyek már nem érdeklik Önt.
 • Advanced Subscriptions
  Itt részletesen határozhatja meg az érdeklődésének megfelelő szempontokat, amelyekhez kapcsolódó elemzéseket szeretne kapni a jövőben, mint például: meghatározott országokhoz, valutákhoz, szektorokhoz vagy vállalatokhoz kapcsolódóakat.

Elfelejtett jelszó újrakérése

Amennyiben nem emlékszik jelszavára, úgy újragenerálhatja azt. Ebben az esetben kérjük, hogy kövesse a "Feliratkozás aktiválása korábbi olvasóink számára" pontban leírtakat.

Személyes adatok megadása, egyéb beállítások

Személyes adatai megadásához, a kézbesítés nyelvének és egyéb funkciók beállításához kérjük, hogy a "My Site" almenüsorában kattintson a "My Profile" menüpontra, ahol megadhatja személyes adatait, illetve kiválaszthatja azt a nyelvet is, amelyen az értesítéseket meg szeretné kapni.


Amennyiben Ön korábbi feliratkozó és 2010. augusztus 20-ig nem kapott e-mailt a gcmwebportal@erstegroup.com címről “Üdvözöljük az Erste Group honlapján” nevezetű tárggyal, kérjük, regisztrálja újra email címét, követve a "Regisztráció" részben leírtakat.

A honlap jelenleg csak angol és német nyelven érhető el, de magyar nyelvű változat előkészítése is folyamatban van.

Elérhetőségeink:
Cím: 1138 Budapest Népfürdő u. 24-26.
Telefon: (06 1) 235 5151
Fax: (06 1) 235 5190
E-mail:

Telefonos Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása:
Hétfő - Péntek: 8:00- 17:30