Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Így kezd a tőzsdézést!

Így kezdje a tőzsdézést

Kereskedjen Ön is Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójánál az Erste Befektetési Zrt.-nél. Személyes üzletkötője segítségével testreszabott stratégiát alakíthat ki, a NetBroker online tőzsdei rendszerünkkel pedig Ön a nap 24 órájában adhat megbízásokat akár utazás közben, akár otthonában ülve is.

Kezdje a tőzsdézést az Erste-vel!

A kereskedéshez Önnek értékpapírszámlával kell rendelkeznie. Ha csak most kezd ismerkedni a tőzsde világával és még bizonytalan a befektetési döntések meghozatalában, akkor támaszkodjon brókercsapatunk több mint tizenöt éves szakmai tapasztalatára. Válasszon magának személyes üzletkötőt az alábbi oldalon!

Tovább az üzletkötőkhöz


1. Online számlanyitás
Amennyiben Ön üzletkötő nélkül, online szeretne kereskedni,akkor internetes oldalunkon előzetesen regisztrálhat; ezzel is gyorsítva a számlanyitás folyamatát.

gomb: Regisztráció arculatos


2. Belépés jelszóval
A szerződések aláírása után 24 órán belül megküldjük Önnek a NetBroker tranzakciós oldalaira való belépéshez szükséges jelszót SMS-ben.
A NetBroker rendszerbe főoldalunkon keresztül léphet be, vagy kattintson az alábbi linkre.
Belépés a NetBrokerbe

3. Real-time adatszolgáltatás
A NetBrokerbe való első belépéskor Ön rögtön elkezdheti a kereskedést. A BÉT-en kereskedett értékpapírokra 15 perccel késleltetett adatokat fog látni.
A real-time (valós idejű) adatszolgáltatást online igényelheti a NetBroker rendszerben.
Részletesen a real-time-ról és az igénylés menetéről

4. NetBroker Pro szolgáltatás
Ha Ön rendelkezik real-time előfizetéssel, abban az esetben hozzáfér a NetBroker Pro alkalmazáshoz is. Ez egy professzionális kereskedési rendszer, felülete és gyorsasága a brókerek által használt kereskedési rendszerhez hasonlítható! A NetBroker Pro rendszerbe a következő módon léphet be: Válassza a NetBrokerben a „Tőzsdei kereskedés” menüt, majd a jobb felső sarokban kattintson a "Pro" ikonra.
A NetBroker Pro-ba beléphet közvetlenül a főoldalunkon keresztül is vagy az alábbi linkre kattintva.
Belépés a NetBroker Pro-ba
Részletes információk a NetBroker Pro-ról

5. Markers grafikonrajzoló és elemző alkalmazás
A kereskedők nagy része ma már nem nyit úgy pozíciót, hogy előtte ne nézne rá az adott értékpapír grafikonjára. A Markers egy profi grafikonrajzoló szoftver, amely segítségével Ön elkészítheti saját technikai elemzéseit. A be- és kiszállást segítő indikátorokat akár real-time követheti, így növelve a kereskedés hatékonyságát. A Markers-t online igényelheti a NetBroker rendszerből.
Részletes információk a Markers-ről és az igénylés menetéről
Tekinste meg Markers bemutató videónkat!

6. Elemzési anyagok, kereskedés támogatása
Az Erste díjnyertes Elemzési csapata napi rendszerességgel látja el Ön-t a legfrissebb információkkal, kereskedési ötletekkel, és tőzsdézéshez elengedhetetlen piaci elemzéseivel. A szolgáltatás díjmentes, a feliratkozást követő naptól emailben kapja meg anyagaikat.
Részletes információk az Elemzésekről
Feliratkozás Elemzési hírleveleinkre
Ismerje meg Elemzőinket

7. Tőzsdelabor oktatások
Az Erste Befektetési Zrt. Ügyfelei számára ingyenes képzést biztosít. A Tőzsdelaborban munkatársaink megmutatják Önnek a NetBroker, NetBrokerPro, Markers használatát. Új Ügyfeleinket bevezetjük a tőzsdézés alapjaiba, azoknak pedig, akik tovább fejlesztenék már meglévő tudásukat, haladó oktatásokat szervezünk. Személyesen teheti fel kérdéseit kollégáinknak, és nyerhet betekintést a tőzsde világába.
Oktatásaink

8. Kérdése van? Segíthetünk? Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Az Erste Befektetési Zrt. különös figyelmet fordít arra, hogy Ügyfelei a lehető legkényelmesebben vehessék igénybe a szolgáltatásokat.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
Tel: (06 1) 235 5151
Fax: (06 1) 235 5190
E-mail:
Részletes információk az Ügyfélszolgálatról!
A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért és megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, hirdetményeit valamint Díjjegyzékét. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak, a fentiek alapján az Erste Befektetési Zrt-vel szemben igény nem érvényesíthető.