Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

NetBrokerben elérhető jegyzések

 

A NetBrokerben folyamatosan jegyezhetőek állampapírok a konzervatívabb, kockázatkerülő befektetők részére. Ezeken a termékeken kívül időszakosan jegyezhetőek az Erste Bank kötvényei, strukturált értékpapírok, valamint befektetési jegyek.


Jegyezhető Állampapírok


Prémium Magyar Állampapír

A Prémium Magyar Állampapír dematerializált, inflációhoz kötött, változó kamatozású állampapír.. A 2022. szeptember 30. napján és az követően forgalomba hozott sorozatok névértéke 1 forint, míg a korábbi sorozatok 1.000 forintos címlettel kerültek forgalomba.

A Prémium Magyar Államkötvény egy az inflációhoz kötött, tőkevédett befektetési forma. Azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy befektetéseiken pozitív reálhozamot érjenek el.

További tudnivalók


Bónusz Magyar Állampapír

4-5 éves futamidővel kibocsátásra kerülő, dematerizált, változó kamatozású állampapír, melynek alapcímlete 1 forint.

A Bónusz Magyar Államkötvény segítségével az átlagos 12 hónapos DKJ aukciós hozama fölött egy előre meghatározott Kamatprémium is elérhető. Tőkevédett befektetési forma.

További tudnivalók


Egyéves Magyar Állampapír

Az Egyéves Magyar Állampapír 1 éves futamidejű, fix kamatozású, 10.000,- Ft-os alapcímletű értékpapír.

Azon befektetőknek ajánljuk, akik átlátható befektetéseket keresnek, fontos a tőkéjük védelme és a hozamkörnyezet változásától függetlenül a lejáratakor biztosított a befektetett tőke kamattal növelt értékének kifizetése.

További tudnivalók


Magyar Állampapír Plusz

A Magyar Állampapír Plusz 5 éves futamidejű, fix kamatozású, 1,- Ft-os alapcímletű értékpapír.

Azon befektetőknek ajánljuk akik előnyben részesítik az átlátható befektetési megoldásokat, hiszen a Magyar Állampapír Plusz a piaci folyamatoktól függetlenül az előre meghatározott kamatot fizeti.

További tudnivalók


Fix Magyar Állampapír

A Fix Magyar Állampapír 3 éves futamidővel kibocsátásra kerülő, dematerializált, fix kamatozású állampapír, amelynek alapcímlete 1 forint. 

A Fix Magyar Állampapír negyedéves kamatfizetésű, a háromhavonta kifizetésre kerülő kamat jóváírásra kerül a befektetők számláján.

További tudnivalók


Erste kötvények jegyzése


Diszkont kötvény

A diszkont kötvények olyan értékpapírok, melyeket a Befektető a kötvény névértékénél alacsonyabb, úgynevezett diszkont forgalombahozatali áron vásárolhat meg. A Kibocsátó - Erste Bank Hungary Zrt. - lejáratkor a Névérték kifizetését vállalja, ebből következően a nyereség a névérték és a diszkont ár különbsége.

További tudnivalók


Strukturált Értékpapírok jegyzése

Az Erste Group Bank AG Közép- és Kelet Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójaként az osztrák strukturált értékpapír piacon széleskörű termékpalettával van jelen, ezekhez az osztrák kibocsátású strukturált értékpapírokhoz kínálunk elérési lehetőséget magyarországi ügyfeleink számára is.
A strukturált értékpapírok lejáratkori – és bizonyos esetekben futamidő alatti - kifizetése struktúrától függően igen változatos lehet. A konkrét Lejáratkori (és időközi) kifizetés mindig feltételhez kötött, mely feltétel struktúránként változik.

További tudnivalók


Befektetési Jegyek jegyzése

Az Erste Befektetési Zrt. 2016.12.12. és 2016.12.23. között (a kezdő és zárónapot is beleértve) nyilvános forgalomba hozatal keretében (jegyzés formájában) elérhetővé teszi ügyfelei számára a MARKETPROG Asset Management Zrt.Clareo Abszolút Hozamú Származtatott Alap Befektetési jegyeit.

Az Alapról bővebb információ az alábbi dokumentumokban található:

Kezelési Szabályzat (PDF)
Kiemelt Befektetői Információk (PDF)
Tájékoztató (PDF)
Nyilvános ajánlattétel (PDF)

Figyelemfelhívás: Társaságunk egyik üzletkötőjének hozzátartozója a Marketprog Befektetési Alapkezelő vezető tisztségviselője. Társaságunk az érdek-összeütközés elkerülése érdekében az Összeférhetetlenségi politika (C./b) alapján megtette a szükséges intézkedéseket.