Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Reszv BÉT

Budapesti Értéktőzsde


Mit kínálunk Önnek?

A Budapest Értéktőzsde legnagyobb azonnali forgalmat bonyolító tagjaként, a tőkeerős cégcsoportunk nyújtotta biztonságot szakembergárdánk által nyújtott professzionális szolgáltatással párosítva, várjuk a BÉT részvényszekciója iránt érdeklődő Ügyfeleinket.

Kinek ajánljuk?

Részvényekbe fektetni mindig kockázattal jár. Hol kevesebb, hol nagyobb rizikót vállalunk a kiválasztott részvény függvényében.

Akkor mi ebben a jó? A nagyobb kockázat fejében nagyobb hozammal is kecsegtet befektetésünk, mint bármely kockázatmentes befektetési forma. Ezért hosszabb távra (min. 1 év) tervező Ügyfeleink figyelmébe ajánljuk. Amennyiben a piac "elkényeztet" minket, akár néhány napos részvénypozíció is meghozhatja méltó jutalmát, azaz vagyongyarapodásunkat.


Hogyan kereskedhet?

Központi Ügyfélszolgálatunkon
Az Erste Bank fiókhálózatában
Ügynökségeinknél

Központi Ügyfélszolgálatunk Tanácsadói elfogadnak megbízást telefonon, faxon vagy akár személyesen. Folyamatosan figyelik a piacot, a BÉT-en szereplő társaságokkal kapcsolatos híreket, mindig pontos és friss információval állnak rendelkezésére.

Sok éve dolgoznak együtt, néhányan már a tőzsde megalakulása óta a piacon vannak, egy nagy munkabírású, de jókedvű csapatot alkotnak.

Továbblépés üzletkötőink bemutatkozó oldalaira

Baráth Tibor (06 1) 235 5854
Bereczk Zoltán (06 1) 235 5860
Bézsenyi Zoltán (06 1) 235 5855
Varjú Péter (06 1) 235 5111

Elismeréseink

Társaságunk által elnyert tőzsdei díjak, kiemelkedő kollegáink és más elismerések.

Elismeréseink aloldala