Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Reszv BÉT

Budapesti Értéktőzsde

Kereskedjen az Erste-vel Közép-Európa egyik legnagyobb tőzsdéjén, a Budapesti Értéktőzsdén! A BÉT a nyilvánosan kibocsátott magyar értékpapírok, így többek között a MOL, az OTP vagy a Richter részvények hivatalos kereskedési helye.

sZÉLES TERMÉKKÍNÁLAT

A neves hazai társaságok értékpapírjai mind megvásárolhatók a Budapesti Értéktőzsdén, azonban a BÉT korántsem csak a részvénykereskedésről szól. A BÉT folyamatosan arra törekszik, hogy befektetők igényeit leképezve változatos termékpalettát nyújtson a piacon kereskedőknek

Ismerje meg a BÉT teljes termékkínálatát


Kereskedés a BÉT-en

A Budapesti Értéktőzsdén kereskedési napokon 08:30 és 17:20 között zajlik a kereskedés. A tőzsde nyitása és zárása között a különböző termékekkel eltérő kereskedési modellek szerint zajlik az üzlet.

Ismerje meg a kereskedési modelleket

Egy adott befektetési termék eladására vagy vételére több ajánlattípus közül választhat. Ezeket használva hatékonyabb a kereskedés, és befektetési céljait könnyebben megvalósíthatja.

Tudjon meg többet az ajánlattípusokról


BÉTa - Külföldi részvények hazai piacról

A Budapesti Értéktőzsde alternatív piaca, a BÉTa piac lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy külföldi részvényekkel forintért tudjanak kereskedni! Így Ön is részesülhet például a BMW, a Deutsche Bank és több más nagyvállalat sikereiből.

További részletek a BÉTa piacról


BÉT Xtend - Befektetési lehetőség feltörekvő vállalkozások papírjaiba

Az Xtend piac a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) középvállalati igényekre szabott platformja. Az Xtend piacon olyan közepes méretű vállalkozásokba fektethet be, amelyek a tőkepiacon képzelik el hosszútávú jövőjüket, dinamikus fejlődést mutatnak és megfelelő üzleti elképzeléssel rendelkeznek, továbbá megfelelnek a nyílt piaci kereskedés feltételeinek

Ismerje meg a BÉT Xtend piacon elérhető termékeket


Hogyan kereskedhet a Budapesti Értéktőzsdén?

Az Erste-vel Ön szakértő támogatással és megfelelő hátteret élvezve kereskedhet a BÉT-en. Ha rendelkezik Erste Értékpapírszámlával, akkor akár telefonon üzletkötőinknél, akár önállóan, online is megadhatja tőzsdei megbízásait.

Még nincsen NetBroker számlája? Indítsa el a számlanyitást online

Üzletkötőink folyamatosan figyelik a piacot, a BÉT-en szereplő társaságokkal kapcsolatos híreket, így mindig friss információval állnak rendelkezésére. Kérje brókereink véleményét, és adja le megbízásait élőszóban telefonon!

Ismerje meg üzletkötőinket!

Kereskedjen önállóan az Erste online kereskedési platformján, a NetBroker-en! A NetBroker mellett a NetBroker Pro professzionális felületével illetve a NetBrokerGO mobilalkalmazással bárhonnan eléri befektetéseit.

Tudjon meg még többet kereskedési rendszerünkről


Befektető Védelmi Alap - 100.000 EUR-ig kártalanít

A BEVA végső esetben teljesít a nehézségekkel küzdő befektetési szolgáltató helyett. A BEVA a felszámolás alatt álló befektetési szolgáltató valamennyi magánbefektetői jogos követelését teljesíti – befektetőnként és összevontan – legfeljebb 100 ezer euró összeghatárig. A BEVA által fizetett kártalanítás mértéke egymillió forint összeghatárig 100%, egymillió forintot meghaladó összeg esetében egymillió forint és az egymillió forintot meghaladó rész 90%-a. Ezt a kifizetést az Alap a befektető kérelmére teljesíti, amit a befektetőnek egy éven belül meg kell tennie.

Jelen tájékoztató tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, a leírtak alapján sem az Erste Befektetési Zrt.-vel szemben, sem a kibocsátóval szemben igény nem érvényesíthető. Kérjük, befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.