Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Reszv Egyéb Külföld

Egyéb külföldi piacok

Mit kínálunk Önnek?

Külföldi részvényekkel történő kereskedelem során egy új "világ" tárul Ügyfeleink elé, hiszen olyan vállalati szektorokba történő befektetésekre is van lehetőség, amelyek a Budapesti Értéktőzsdén csak részlegesen, vagy egyáltalán nem elérhetők.

Viszonylag kis tőkelekötéssel diverzifikálhatjuk portfoliónkat, hiszen Indexkövető értékpapírokba történő befektetés esetén ezen pozíciónk értéke mindig az adott index mozgásának megfelelően fog változni, vagyis az adott index mozgását teljes mértékben tudjuk követni.

Az amerikai tőkepiacon egyrészt elektronikus terminálunk, másrészt az amerikai kereskedési idő alatt folyamatosan rendelkezésre álló üzletkötőink biztosítják, hogy Ön bármikor friss kereskedési adatokat kapjon, vagy az éppen aktuális piaci áron megbízást adhasson bármely USA piacon jegyzett részvényre.

A keleti régió iránt érdeklődő Ügyfeleinknek Társaságunk

  • biztosítja az EU-ba nemrég belépett országok mellett az egyre nagyobb figyelmet kivívó orosz piacon történő kereskedés lehetőségét,
  • segítségével akár japán, hong-kongi, szingapúri vállaltok részvényei is elérhetővé válnak.

Regionális piacok

A régió piacain több éves üzletkötési tapasztalattal vagyunk jelen közvetlen tőzsdetagsággal vagy partnereinken keresztül.

Szolgáltatásainkat az alábbi országokban nyújtjuk:

Cseh piac
Horvát piac
Lengyel piac
Osztrák piac
Román piac
Regionális elemzések

Kinek ajánljuk?

A külföldi részvényekbe történő befektetés esetén mi a rövid távú, a piaci mozgásokat kihasználó kereskedést javaslunk ügyfeleinknek. Fontosnak tartjuk a befektetés folyamatos figyelemmel kísérését, tekintettel az ezeken a piacokon meglévő sokkal nagyobb ármozgásokra.

Hogyan kereskedhet?

Tanácsadóink telefonon fogadnak el megbízást. Mivel folyamatosan figyelik a piacot, a társaságokkal kapcsolatos híreket és elemzéseket, mindig pontos és friss információval állnak rendelkezésére.

Bereczk Zoltán (06 1) 235 5860
Varjú Péter (06 1) 235 5111