Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Reszv XETRA

Börse Frankfurt

Mi is az a XETRA?

A frankfurti székhelyű XETRA Európa egyik legnagyobb forgalmú kereskedési platformja, melynek 2013. december 6-tól a BÉT is tagja. Eredetileg német vállalatok részvényeinek adásvételére alapították, de parkettjén jelenleg már az összes fontosabb európai cég részvényével is kereskednek, sőt a jelentősebb amerikai társaságok részvényeire is folyik árjegyzés.

Külföldi adatszolgáltatás

Árfolyamok az Erste Marketen

A külföldi kereskedéssel rendkívüli módon kibővülnek az Ügyfeleink előtt álló befektetési lehetőségek, hiszen a világgazdaság bármely fontos szegmensét reprezentáló értékpapír megvásárolható.

Mit kínálunk?

Társaságunk a német XETRA tagjaként biztosítja az európai értékpapírok online kereskedelmét, hiszen 4 kihelyezett, a XETRA - kereskedésbe közvetlenül kapcsolódó terminállal és XETRA vizsgával rendelkező üzletkötőinkkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Szeretnénk, hogy az új szolgáltatásunk minden szempontból megfeleljen Ügyfeleink elvárásainak, ezért

  • az ERSTE által kínált finanszírozási konstrukciókat kiterjesztjük a XETRA indexben szereplő papírokra: forint és euró alapú befektetési hitel konstrukciókat nyújtunk kedvező kondíciókkal.
  • üzletkötőink reggel kilenctől este tízig - az amerikai tőzsdék zárásáig - állnak az Ön rendelkezésére.

A hatalmas tőzsdei kapitalizáció, a világviszonylatban is magasnak tekinthető forgalom jelentős előnyöket kínál ezen piac szereplőinek, hiszen így tisztábban jelentkeznek a piacot befolyásoló makro és mikro szintű hatások, könnyebben kihasználhatóak és előre jelezhetőek az árfolyammozgások, illetve garantált a folyamatos nagy mennyiségű vételi és eladási ajánlat.

Kinek ajánljuk?

A külföldi részvényekbe történő befektetés esetén mi a rövid távú, a piaci mozgásokat kihasználó kereskedést javaslunk ügyfeleinknek. Fontosnak tartjuk a befektetés folyamatos figyelemmel kísérését tekintettel az ezeken a piacokon esetenként meglévő sokkal nagyobb ármozgásokra.

Hogyan kereskedhet?

Tanácsadóink elfogadnak megbízást telefonon, faxon vagy akár személyesen. Mivel folyamatosan figyelik a piacot, a társaságokkal kapcsolatos híreket és elemzéseket, mindig pontos és friss információval állnak rendelkezésére.

Bereczk Zoltán (06 1) 235 5860
Varjú Péter (06 1) 235 5111