Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 
fej: Erste Market 195x105

OTC Részvény - Záráskor nyitunk!

Meghosszabbítottuk a tőzsde nyitva tartását! - Kereskedés hazai papírokkal este 10 óráig a (06 1) 23 55 111-es telefonszámon.

Olvassa el az Erste OTC-ről megjelent Sajtóközleményt!
Záráskor nyit az Erste OTC - interjú Ráner Géza ügyvezető igazgatóval

A Budapesti Értéktőzsde hivatalos kereskedési ideje után, délután 17:15 és este 22 óra között is adhat megbízásokat az összes hazai részvényre és certifikátra.
Ez azt jelenti, hogy az Erste Befektetési Zrt.-nél lehetősége nyílik a tőzsdén kívüli, ún. OTC piacon való kereskedésre is.

Információ és megbízások fogadása: (06 1) 23 55 111

Legjobb árszintek publikációja
OTC kötések listája

A kereskedés részletei és az ajánlatok típusai:

  • Kereskedési idő a certifikátokra adott napon 17:15-től 17:30-ig tart. Az árjegyzést az Erste Brókerek bonyolítják.
  • Kereskedési idő a részvényekre adott napon 17:15-től 22:00-ig tart. 22:00-kor minden nyitott ajánlat törlésre kerül.
  • Kizárólag limitáras, adott szakaszra (aznapra) szóló rész ajánlatok kerülhetnek rögzítésre.
  • Erste OTC-ra szóló megbízást központi üzletkötőhöz tartozó, illetve NetBroker hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinktől veszünk fel telefonon.
  • Az Erste OTP díjazása a mindenkori megbízási díjjal azonos mértékű, azonban csak azt az ügyfelet terheli költség, aki a már meglévő ajánlatot "megüti", így annak az ügyfélnek az ügylete díjmentes, aki adta a megütött ajánlatot.
  • A megadott vételi/eladási árat a piaci viszonyok alapján szükséges meghatározni többek között az adott napi tőzsdei forgalom, valamint a hasonló üzletági instrumentumok forgalmának, kötési árainak függvényében.
  • A megbízások elszámolása - eltérő megállapodás hiányában - a T+4 napon történik meg.
  • Adózás a tőzsdei ügyletekkel azonos, 16%-os adókulccsal történik.
  • Az elszámolásra nem irányadóak a tőzsdén teljesült ügyletekre vonatkozó KELER Zrt. által meghatározott garantált elszámolási szabályok.
  • Day-trade short ügyletet is lehet kezdeményezni, azonban – a nyitó ügylet teljesülése esetén - a záró ügyletet a következő kereskedési napon (T+1 napon) legkésőbb 16:30-ig kell megkötni a tőzsdén.

Tudjon meg többet az Erste Market működéséről és a kereskedés részleteiről, hívja az Erste Brókereket a (06 1) 23 55 111-es telefonszámon!

Kérjük, hogy a szolgáltatással kapcsolatos további lényeges feltételekről tájékozódjon az ügylet előtti tájékoztatásról szóló Hirdetményünkből , valamint Üzletszabályzatunkból.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A fentiekben közöltek nem rendszeres alapon végzett szolgáltatásnyújtásra vonatkoznak és ügyletkötésre a szolgáltató e szolgáltatás keretében sem kötelezhető. Az ügyletkötésekre az Erste Befektetési Zrt-vel történő adásvétel keretében kerül sor. A fentiek nem minősülnek befektetési ajánlatnak, tanácsadásnak, ajánlattételre való felhívásnak, adótanácsadásnak. A fentiek kizárólag az Erste Befektetési Zrt. szolgáltatásnyújtásáról való tájékoztatást jelentik. Az ügyletkötésekre az Erste Befektetési Zrt-vel kötött keretszerződések, az Erste Befektetési Zrt. Üzletszabályzatának, hirdetményeinek rendelkezései irányadóak.