Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 

Duna House részvényjegyzési információk

 

A jelen honlaphoz történő hozzáférést bizonyos országok értékpapírjogi szabályozása korlátozhatja. Mielőtt hozzáférést nyerne a honlap ezen részéhez bizonyos kérdéseket meg kell erősítenie (például, hogy nem olyan országban lakik, amely korlátozza a honlaphoz való hozzáférést). Az ezen a honlapon található anyagok címzettjei nem olyan személyek és azok nem férhetőek hozzá olyan személyek által, akik olyan ország(ok) lakosai, amely ország(ok) vonatkozó jogszabályainak megsértését jelentené, ha lakosaik hozzáférnének ezen honlap tartalmához.

Amennyiben Ön nem lakik vagy nem tartózkodik olyan országban amelynek jogi szabályozása tiltja az ehhez a honlaphoz, vagy annak egy részéhez való hozzáférést és meg tudja erősíteni az alábbi nyilatkozatokat, kérjük kattintson a "MEGERŐSÍTEM" rubrikára.


Megerősítés és jóváhagyás

Azzal, hogy az ezen az oldalon található anyagok megtekintése érdekében rákattint a "MEGERŐSÍTEM" rubrikára, a következő nyilatkozatokat teszi:

(i) Nem lakom és nem tartózkodom az Amerikai Egyesült Államok, Japán, Új-Zéland, Malajzia, vagy Szingapúr területén, továbbá semmilyen olyan ország területén amely országban az ezen a honlapon található anyagok terjesztése a vonatkozó értékpapírjogi szabályozásba ütközne. Kijelentem továbbá, hogy nem olyan személy nevében járok el, aki olyan ország területén lakik, vagy tartózkodik, amely ország jogi szabályozása tiltja az ehhez a honlaphoz, vagy annak egy részéhez való hozzáférést; továbbá

(ii) Az ezen a honlapon található anyagokat nem fogom semmilyen olyan személy részére lemásolni, továbbítani, átadni vagy terjeszteni aki az Amerikai Egyesült Államok, Japán, Új-Zéland, Malajzia, vagy Szingapúr területén, vagy olyan ország területén lakik, vagy tartózkodik amely ország jogi szabályozása tiltja az ehhez a honlaphoz, vagy annak egy részéhez való hozzáférést.

Amennyiben a fenti nyilatkozatok valamelyikét nem tudja megerősíteni, az "NEM ERŐSÍTEM MEG" rubrikára kell kattintania.

megerősítem

nem erősítem meg