Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Mi Cégtörténet

Erste Trader jogi nyilatkozat

Általános szabályzat

Kérjük, hogy az Általános szabályzatban írtakat figyelmesen olvassa el, mivel az Erste Befektetési Zrt. Erste Trader honlapjaiának olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a website-on található adatok (kiemelten az árfolyamadatok), információk és dokumentumok – kivéve azok az információk és dokumentumok, amelyek Ügyféllel kötött szerződésben és az Internet Trader Üzletszabályzatban foglaltak alapján a Felek jogviszonyának részét képezik - nem minősülnek hiteles forrásnak, a website-on közzétettek alapján a Társasággal szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal.

Az Erste Trader szolgáltatás tekintetében a Felek jogait és kötelezettségeit az Erste Befektetési Zrt. Internet Trader Üzletszabályzata és az annak alapján kötött keretszerződés és további egyedi megállapodások, továbbá az ezek által hivatkozott egyéb dokumentumok határozzák meg.

A website-ban foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír vagy más befektetési termék jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt-re nem háríthatók át.

A website-ban foglaltak - teljes vagy részleges - felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.


Reklámküldési szabályzat

A gazdasági reklámtevékenységről szóló 2008. évi XLVIII. törvényben meghatározottak alapján - egyes törvényi kivételektől eltekintve - természetes személy részére csak kifejezett hozzájárulás esetén küld társaságunk reklámcélú küldeményt.

Az alábbiakban tájékoztatjuk Ügyfeleinket arról, hogy milyen módon van lehetősége reklámcélú küldeményeink küldéséről vagy lemondásáról nyilatkozni.


Reklámcélú küldemények küldési hozzájárulása

Annak érdekében, hogy Ön hozzájuthasson:

Kérjük szíveskedjen kitölteni a Hozzájárulási nyilatkozatot online vagy a kinyomtatott Nyilatkozatot aláírásával ellátva juttassa el Társaságunk részére postán vagy faxon. Köszönjük!

Online Nyilatkozat

Nyomtatható Nyilatkozat letöltése (PDF)

Postacímünk:
Erste Befektetési Zrt.
1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

Fax számunk: (06 1) 235 5190

A 2008. XLVIII. törvény (Reklámtörvény) teljes szövegének letöltése (PDF)


Reklámcélú küldemények lemondása

Értesítjük Ügyfeleinket arról, hogy a reklámcélú küldemények lemondását az alábbi módokon teketik meg:


Az azonosítás megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a lemondó e-mailben vagy levélben tüntessék fel nevüket, rendszerünkben rögzített lakcímüket, valamint a lemondásra irányuló egyértelmű kérésüket.

 • negyedévente megjelenő Befektetési Híradóhoz,
 • elemzési anyagainkhoz (Panoráma, Perspektíva, Fókusz),
 • rszágszerte szervezett tőzsdei, tőkepiaci oktatásainkról szóló felhívásainkhoz,
 • Tőzsdelabor egyéni oktatásainkról (certifikát, öngondoskodás stb.) szóló értesítéseinkhez,
 • rendezvényekről szóló tájékoztatásainkhoz,
 • és nyereményjátékról szóló felhívásainkhoz,
 • egyéb, szolgáltatásainkhoz és befektetésekhez kapcsolódó kommunikációs anyagainkhoz,
 • stb.
 • A fenti Online Nyilatkozat kitöltésével. Ebben az esetben a „Nyilatkozatom” mezőben a "Reklámküldéshez nem járulok hozzá" opciót kell kiválasztani.
 • Az info@ersteinvestment.hu email címre küldött elektronikus levélben.
 • A Társaságunk címére küldött postai levélben, illetve faxon.
 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

Kérdése van?

Kovács Norbert

Hívjon a 06 1 235 7563 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!