Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Kezdeti lépések

 
et: Margin Kereskedés Margin kereskedés
A margin kereskedés (tőkeáttételes kereskedés) lényege, hogy a számlán elhelyezett összegnél nagyobb pozíciókat is felvehetünk. Elég a pozíció bizonyos százalékával fedezetként rendelkezni.
et: Kockázat kezelés Kockázatkezelés
A sikeres kereskedéshez elengedhetetlen, hogy igénybe vegyük a kockázatkezelés eszköztárát. Ezekkel a technikákkal elkerülhetjük a súlyos veszteségeket, és megóvhatjuk tőkénket. Ebben nyújtunk segítséget a következőkben.
et: Oktató anyagok ET röviden Margin spread-ek
A spread a vételi és az eladási árfolyam különbségét jelenti. Idegen szóval a "bid" a legjobb vételi, az "ask" pedig a legjobb eladási árfolyam
et: Oktató anyagok ET röviden Kereskedési Tippek Technikai Alapon
Az AutoChartist egy sokoldalú árszint és alakzat felismerő szoftver, amely a beállított keresési kritériumok alapján vizsgálja a piacot és jelzi a különféle technikai trend alakzatok mint a háromszög, zászló, alj, csúcs stb. kialakulását. Kereskedési stílustól függetlenül az AutoChartist az eszközök széles tárházával valamennyi kezdő és profi felhasználónak hasznos segítséget nyújt a kereskedési döntés meghozatalában. Az eszközt beépítettük a kereskedési felületbe, így nem kell külön alkalmazást megnyitnia, vagy telepítenie. Ha szeretne egy tippet lekereskedni, akkor azt közvetlenül a kereskedési tipp oldaláról megteheti, sőt, egy kattintással hozzárendelheti a tippen szereplő take profit és stop loss szinteket is.

A MNB honlapján elérhető tájékoztatók a kockázatos ügyletekről:
Tájékoztató az online befektetési lehetőségek kockázatairól
Tájékoztató a magas tőkeáttételes ügyletekről

 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

Kérdése van?

Kovács Norbert

Hívjon a 06 1 235 7563 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!