Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

nb: XETRA Real-time fejléc

Tőzsdei adatokkal kapcsolatos információk

Tőzsdei adatok díjai

A számla megnyitását követően a részvények, futures-ök, és CFD-k tekintetében az Erste Trader rendszer késleltetett adatokat közöl. Valósidejű adatok eléréséhez, elő kell fizetnie az egyes tőzsdék adatszolgáltatására. Az előfizetés havi díjas, a feliratkozást és a leiratkozást egyaránt a kereskedési rendszerben kell kezdeményezni.

A „Tőzsdei adatok előfizetése” című leírásban egy segédletet talál a feliratkozás/leiratkozás menetéről.
Az alábbi táblázat tőzsdék szerint bontva tájékoztató jelleggel mutatja a valós idejű (real-time) adatszolgáltatás havi díjait. A díjak a magánszemély ügyfelekre vonatkoznak és Level1-es elérést biztosítanak. (Level1 jelentése: valós idejű legjobb vételi és legjobb eladási árfolyam.)

Az adott tőzsdére vonatkozó előfizetési díjat megtalálja a kereskedési rendszerben a Számla/Előfizetői árlista menüben. Kérjük a feliratkozás előtt mindig ellenőrizze a kereskedési rendszerben az előfizetés havidíját!
Azoknak a magánszemély ügyfeleknek, akik Privát-Level1 tőzsdei előfizetésre iratkoznak fel visszatérítjük az előfizetés havi díját, ha a táblázatban szereplő "Kedvezményhez szükséges kötések számát" elérik az adott tőzsdén.

Tőzsde megnevezése Magánszemély ügyfelek
(Level 1)
Kedvezményhez szükséges kötések száma
Athens Exchange 1 EUR 6
BME Spanish Stock Exchange 4,25 EUR 4
Budapest Stock Exchange 1 EUR 4
Deutsche Börse (XETRA) 15 EUR 4
Hong Kong Stock Exchange* 120 HKD 4
London Stock Exchange 4,1 GBP 4
London Stock Exchange (IOB) 2,05 GBP 4
Milan Stock Exchange 0,5 EUR 4
NASDAQ 1 USD 4
NASDAQ OMX Copenhagen Stockholm Helsinki Exchanges 1 EUR 4
New York Stock Exchange 1 USD 4
New York Stock Exchange (AMEX és ARCA) 1 USD 4
NYSE Euronext Stock Exchange 1 EUR 4
NYSE MKT (American Stock Exchange) 1 USD 4
Oslo Stock Exchange 10 NOK 4
Prague Stock Exchange 2,5 EUR 4
SIX Swiss Exchange 6 CHF 4
Toronto Stock Exchange 12 USD 4
Vienna Stock Exchange 2 EUR 4

Tőzsdei adatok előfizetése

Az alábbi leírás segítséget nyújt önnek real-time kereskedési adatok és hírek előfizetésével kapcsolatban. Megmutatja egyben azt is, hogyan tudja jelenlegi és korábbi előfizetési, számlázási adatait lehívni.

Letöltés (PDF)


másodpiaci adatszolgáltatás

Lakossági ügyfélként díjmentesen van lehetősége előfizetni valós idejű árfolyamadatokra. Az adatokat a BATS Chi-X Europe, mint másodlagos piaci szolgáltató biztosítja, az üzletkötések azonban továbbra is az elsődleges piacon teljesülnek. Emiatt előfordulhat, hogy a közölt valós idejű adatoktól eltérő áron teljesülnek a megbízások, illetve hogy egyes termékekre nincs elérhető árfolyamadat a másodlagos piacon. Az eltérésből adódó esetleges károkért az Erste Befektetési Zrt. nem vállal felelősséget. Jogviták esetén az előfizetői szerződés eredeti angol verziója illetve a dán jogrendszer a mérvadó. A legtöbb piacra természetesen továbbra is elő tud fizetni valós idejű adatokra a tőzsde által meghatározott havidíjért. A jelenleg élő előfizetéseit nem érinti a változás. Az előfizetői szerződés magyar nyelvű fordítását tájékoztató jelleggel az alábbi linken éri el:

Letöltés (PDF)

*Csak a szabadszakaszos kereskedésre érvényes
A táblázatokban szereplő feltételek / követelmények változhatnak. Kérjük Ügyfeleinket, hogy tájékozódjanak a rájuk vonatkozó pontos feltételekről a kereskedési platformokon belül elérhető Számla-Előfizetői árlista menüpontban.

 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

koll: Czirják Gábor 1

Czirják Gábor

Kérdése van? Hívjon a 06 1 235 7565 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!