Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Mi Üzletszabályzat

Erste Trader szerződések és üzletszabályzat

Internet Trader Szabályozás (korábban: Internet Trader Üzletszabályzat) és az Általános Üzletszabályzat struktúrájának változása

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Társaságunk az egységes kezelés, ugyanazon általános szabályozás felesleges megkétszerezésének elkerülése és a könnyebb áttekinthetőség érdekében az eddig formailag külön üzletszabályzatban szabályozott Internet Trader gyűjtőnév alá tartozó kerekedési csatornákra (Erste Trader, Portfolió Global) vonatkozó szabályozást beépítette az Általános Üzletszabályzatába.

Ennek megfelelően 2013. április 2. napjától az Internet Traderre vonatkozó üzletszabályzati rendelkezéseket az alábbi Általános Üzletszabályzatba beépítve találja meg – beleértve a mellékleteket is. A Végrehajtási Politika a Végrehajtási Politika Kiegészítésben található.

Az Internet Traderre vonatkozóan az Üzletszabályzat Általános Rész „A” Része és a Különös Rész „B” Része vonatkozik, amelynek elnevezése – Internet Trader Szabályozás.

Amennyiben a Társaság bármely dokumentuma Internet Trader Üzletszabályzatot említ, az alatt az Internet Trader Szabályozást kell érteni 2013. április 2. napjától.

Szerződések

Erste Trader Keretszerződés
Kockázatfeltáró Nyilatkozat

Üzletszabályzat

Üzletszabályzatunk megtekintéséhez kérjük látogasson el Üzletszabályzat oldalunkra.

Internet Trader ügyletek - Általános Terméktájékoztató
Letöltés (PDF)

 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

Kérdése van?

Kovács Norbert

Hívjon a 06 1 235 7563 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!