Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

b_extra: Bróker Extra 195x105

Bróker EXTRA Díjcsomag

A normál számlacsomagnál jelentősen kedvezőbb díjazású Bróker EXTRA Számlacsomagot azon új ügyfeleknek alakítottuk ki, akik aktívan szeretnének értékpapírokkal kereskedni a hazai és a külföldi tőzsdéken és a jövedelmező kereskedéshez az Erste brókereinek szaktudását is igénylik.

A Bróker EXTRA számlacsomag része egy minden évben két alkalmat magában foglaló ingyenes Tőzsdelabor oktatás, hiszen a sikeres és aktív kereskedéshez elengedhetetlenül fontosnak tartják a tőkepiaci háttérismeretek, elemzési stratégiák és egyéb technikák elsajátítását az ügyfelek oldaláról is.

Erste Bróker EXTRA díjjegyzék letöltése

A számlacsomaghoz tartozik még a Markers grafikonrajzoló és technikai elemző szoftver, amellyel a számlatulajdonos könnyedén berajzolhatja a trendvonalakat, kijelölheti saját be- és kiszállási pontjait is. A Markers lehetőséget ad emellett a historikus árfolyam-alakulások professzionális elemzésére, és segítségével real-time BÉT adatokat érhet el a felhasználó (kereskedési tábla, ajánlati könyvek, kötéslista és napon belüli grafikonok).

A Bróker EXTRA kondíciói
BÉT jutalék 0,3%
BUX határidős jutalék 200 Ft
USA jutalék * 0,5%
Európa 0,4%
Short finanszírozás 7%
Számlavezetés NetBroker felhasználás és emellett e-mail értesítés esetén Ingyenes
Cenzus 20 millió Ft
Minimum forgalmi limit 100 millió Ft havonta
Befektetési Hitel, határidős finanszírozás referencia + 7%
Bróker EXTRÁK