Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Markers grafikonrajzoló

 
Mark: Markers akció 2015
mark: Markes kép tábla A Markers grafikonrajzoló és technikai elemző szoftver már a NetBrokerből és a NetBroker Pro-ból is elérhető.

Telepítés után a Markers egy kattintással indítható bármely rendszerünkből. A Markers használatának havi díja bruttó 1990 Ft, amely összeg minden hónap végén levonásra kerül az ügyfélszámláról.

Markers igénylése

Késleltetett és real-time adatszolgáltatással rendelkező ügyfeleink egyaránt hozzáférnek a Markershez. Az igényléshez lépjen be a NetBrokerbe és válassza "Tőzsdei kereskedés" menüpontot. A jobb felső sarokban kattintson a grafikont ábrázoló ikonra. Ekkor feljön a Markers szolgáltatás szerződése. Olvassa el figyelmesen, és ha egyetért a benne foglaltakkal, akkor kattintson a szerződés végén található "Elfogad" gombra. Ezzel Ön aktiválta a Markers szolgáltatást.


A Markers NetBroker-ből történő indításához a Markers előzetes letöltése és telepítése szükséges.
Letöltéshez kattintson az alábbi linkre.
www.markers.hu/letoltes.htm

 

A Markers használata

A Markers betöltődése után a NetBroker Pro felfüggeszti az adatok frissítését. Szúrjon be a Markersbe egy munkafüzetet (Fájl / Új Munkafüzet) és kattintson a "Kerinfo" menüre. Ezt követően lehetősége nyílik arra, hogy a valósidejű adatok nyomonkövetésével és egyidejű elemzésével hozza meg kereskedési döntéseit.
A munkalapokon elemezheti a grafikonokat, a Kerinfóban pedig figyelheti a kötéslistát valamint az ajánlati könyveket.
A NetBroker Pro adatfrissítését csak akkor célszerű visszakapcsolnia, ha megbízást akar adni, mivel a Markersban több információt is lát egyszerre. A NetBroker Pro-ban a "Frissítés Felfüggesztve!" feliratú ablakban az "Ok"-ra kattintva, újra kereskedhet.

A Markers 5 főbb funkciói

A Markers használatához segítséget jelentenek budapesti Tőzsdelabor oktatásaink.

  • Historikus árfolyam alakulások professzionális elemzése
  • Real-time BÉT adatok: kereskedési tábla, ajánlati könyvek, kötéslista és napon belüli grafikonok

Bővebb információért hívja a NetBroker Ügyfélszolgálatot: (06 1) 235 51 51-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a címre.