Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Regionális Piacok Lengyel

Lengyel piac

Mit kínálunk Önnek?

Jelenleg a Varsói Értéktőzsdén részvényekkel, kötvényekkel, befektetési jegyekkel, index-, részvény- és devizaalapú határidős termékekkel, illetve indexopciókkal lehet kereskedni. A lengyel tőzsde rendelkezik Európa egyik legaktívabb piacával a határidős indexkereskedés tekintetében, és egyben az új EU tagállamok legnagyobb piaca is, a piaci tőkeértéket és a bevezetett vállalatok számát tekintve. A Varsói Értéktőzsdén ma több, mint 200 céget jegyeznek, melyből egy külföldi illetőségű. A hazai vállalati papírok piaci tőkeértéke a részvénypiacon meghaladja a 35 milliárd eurót.

Kinek ajánljuk?

A lengyel részvényekbe történő befektetéseket akár a hoszabb távon gondolkodó ügyfeleinknek is ajánljuk, akik a nagyobb hozam lehetőségéért cserébe magasabb kockázatot hajlandóak vállalni. Fontosnak tartjuk azonban a befektetés folyamatos figyelemmel kísérését, tekintettel az ezeken a piacokon meglévő nagyobb ármozgásokra.

Hogyan kereskedhet?

Tanácsadóink telefonon fogadnak el megbízást. Mivel folyamatosan figyelik a piacot, a társaságokkal kapcsolatos híreket és elemzéseket, mindig pontos és friss információval állnak rendelkezésére.

Bereczk Zoltán (06 1) 235 5860
Varjú Péter (06 1) 235 5111