Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 

ERSTE 95% HUF Green Invest Garant 20-23

 

Kinek ajánljuk a figyelmébe?

  • Akik jellemzően közepes vagy hosszú futamidejű, attraktív befektetési lehetőséget keresnek.
  • Akik az induláskor meghatározott Kötési árfolyamot vonzó beszállási pontnak tekintik.
  • Akik vonzó kifizetésben szeretnének részesülni az előre meghatározott lejárati időpontban.
  • Akik a Mögöttes termékek árfolyamának emelkedésére számítanak.
  • Akiknek a vonzó hozam lehetősége mellett fontos a 95%-os tőkevédelem

A strukturált kötvények jegyzésére üzletkötőinknél, illetve a NetBroker-ben van lehetőség.

Főbb paraméterek

Megnevezés ERSTE 95% HUF Green Invest Garant 20-23
Kötési ár A Mögöttes termék záróára az árfolyamrögzítés napján (2020.11.02)
Termékkategória Garant Note
Mögöttes termék Solactive ERSTE Green Invest Index VC (DE000SL0AA51)
- Az index egy kockázatos portfólióból és egy kockázatmentes pénzpiaci befektetésből tevődik össze, melyek között a megoszlás a 7% volatilitási cél alapján kerül meghatározásra.
- A kockázatos portfólió 60% részvény és 40%-ban kötvény, ESG kritériumoknak megfelelő ETF-et tartalmaz
- Legnagyobb kitettségek között olyan vállalatok szerepelnek, mint a Microsoft, P&G, Walt Disney, SAP, Tesla, NVIDIA stb.
Kibocsátó Erste Group Bank AG
ISIN AT0000A2JYX9
Névérték 10 000HUF
Minimum Kifizetés A Névérték 95%-a
Értékelési napok 2023.10.27 (a lejáratot megelőző 5. munkanap)
Devizanem HUF
Jegyzési időszak 2020.10.01 – 2020.10.30
Lejáratkori kifizetés A Mögöttes termék teljesítményének megfelelő kifizetés, minimum a Névérték 95%-a
Kibocsátás dátuma 2020.11.03
Lejárat napja 2023.11.03
Futamidő 3 év
Tőzsdei bevezetés A termék tőzsdei bevezetsére kerül a Stuttgarti Tőzsdén (Stuttgart Stock Exchange).

Részletes információk

Ügyféltájékoztató
Garant Note általános terméktájékoztató
Kiemelt Információkat Tartalmazó Dokumentum

Letölthető dokumentumok

2019. december 10-től hatályos Alaptájékoztató ("Structured Notes Programme") és Kiegészítései

Végleges feltételek
Végleges feltételek - magyar nyelvű összefoglaló

Közzétételek

Közzététel az ERSTE 95% HUF Green Invest Garant 20-23 (AT0000A2JYX9) strukturált kötvény lejáratkori kifizetéséről (2023.11.03)

Másodlagos piac

Lejárat előtti értékesítésre korátozottan van lehetőség, az Értékpapírok visszavásárlására a Kibocsátó, valamint a Forgalmazó nem vállal kötelezettséget. Ebből következően előfordulhat, hogy Ön nem tudja vagy nem a szándékai szerint tudja majd a futamidő alatt értékesíteni ezen értékpapírjait.

Kockázati tényezők

  • az értékpapírra az osztrák jog rendelkezései az irányadók
  • a lejáratkori érték kifizetéséért az Értékpapír Kibocsátója, az Erste Group Bank AG vállal kötelezettséget, amennyiben fizetésképtelen, úgy a lejáratkori érték kifizetése kétséges
  • a futamidő alatt az Értékpapír árfolyama nem 1:1 arányban követi a mögöttes részvények mozgását
  • a 95%-os tőkevédelem csak az értékpapír lejáratig történő tartása esetén biztosított a Kibocsátó által
  • a futamidő alatt korlátozott értékesíthetőség, másodpiac hiánya, alacsony likviditás

AzERSTE 95% HUF Green Invest Garant 20-23 egyéb részleteiről kérjük, tájékozódjon az értékpapírok forgalomba hozatalához készült Végleges Feltételekből és az Alaptájékoztatóból, illetve azok magyar nyelvű összefoglalójából, melyek megtalálhatóak az Erste Befektetési Zrt. (www.ersteinvestment.hu) honlapján.

A hirdetésben foglalt információk nem teljeskörűek, céljuk kizárólag az adott értékpapír fajtával, illetve az egyedi termékkel kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel. Felhívjuk a figyelmet, hogy az Erste Group Bank AG által kibocsátott értékpapírok Kibocsátási Programja (Structured Notes Programme) és a Magyarországon is forgalomba hozott egyes értékpapírok forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek (Final Terms, illetve azok magyar nyelvű összefoglalója) a forgalmazó Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT) oldalán (http://www.ersteinvestment.hu/hu/AT0000A2J3X9.html) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvasson el befektetési döntése előtt. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat, továbbá ismerje meg az értékpapírokhoz kapcsolódó kockázatokat, mely kockázatok eltérőek lehetnek a termék mögöttes struktúráját képező eszközök kockázataitól és amellyel kapcsolatosan a jelen dokumentum is tartalmaz tájékoztatást. A hirdetés áttanulmányozása nem helyettesíti a kibocsátói dokumentumok ismeretét. A jelen tájékoztatás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény szerinti kereskedelmi kommunikációnak minősül.

A hirdetés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, a leírtak alapján sem az Erste Befektetési Zrt.-vel szemben, sem a Kibocsátóval szemben igény nem érvényesíthető. Az Erste Befektetési Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Társaságunknál a fentieken túl, további értékpapírok is elérhetőek, melyek listája és az azokkal kapcsolatos terméktájékoztató anyagok megtalálhatóak az alábbi weboldalon:
 http://ersteinvestment.hu/hu/strukturalt_ertekpapirok.html

A terméktájékoztató anyagokban foglalt információk segítségével az egyes értékpapírok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak.

Felhívjuk figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, amely számos tájékoztatóval. valamint az összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokkal segíti Önt az egyes pénzügyi kérdései megválaszolásában. Az MNB fogyasztóvédelmi honlapjának elérhetősége: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem