Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 

BNP 90% USD Innovative Leaders Garant 21-25

 

Kinek ajánljuk a figyelmébe?

 • Akik jellemzően közepes vagy hosszú futamidejű, attraktív befektetési lehetőséget keresnek.
 • Akik az induláskor meghatározott Kötési árfolyamot vonzó beszállási pontnak tekintik.
 • Akik vonzó kifizetésben szeretnének részesülni az előre meghatározott lejárati időpontban.
 • Akik a Mögöttes termékek árfolyamának emelkedésére számítanak.
 • Akiknek a vonzó hozam lehetősége mellett fontos a 90%-os tőkevédelem

A strukturált értékpapírok jegyzésére üzletkötőinknél, illetve a NetBroker-ben van lehetőség.

Főbb paraméterek

Megnevezés BNP 90% HUF US Innovative Leaders Garant 21-25
Kötési ár A Mögöttes termék záróára az árfolyamrögzítés napján (2021.10.01)
Termékkategória Garant Note
Mögöttes termék US Innovative Leaders 5 Index (BNPIUIL5)
- Az index nagy és közepes piaci kapitalizációval rendelkező innovatív amerikai vállalatokat keres, melyeket 6 fő innovációs tematikába, és ezeken belül összesen 25 alterületbe sorol;
- Az 50 leginnovatívabb vállalat kerül kiválasztásra a meghatározott tematikákba sorolható befektetéseik intenzitása alapján, melyen a negyedévente esedékes újrasúlyozás is alapul;
- Az index a részvénykitettség mellett 10 éves amerikai államkötvényekbe fektet, valamint készpénzállománnyal is bír, melyek súlyát naponta naponta változtatja az 5%-os éves volatilitási cél elérése érdekében.
Kibocsátó BNP Paribas
ISIN XS2303201953
Névérték 10 000HUF
Maximum Kifizetés A Névérték 135%-a
Minimum Kifizetés A Névérték 90%-a
Értékelési napok 2025.04.01 (a lejáratot megelőző 5. munkanap)
Devizanem HUF
Jegyzési időszak 2021.09.06 – 2021.09.30
Lejáratkori kifizetés A Mögöttes termék teljesítményének a Végleges Feltételekben foglaltaknak megfelelő kifizetés, minimum a Névérték 90%-a, maximum a Névérték 135%-a.
Kibocsátás dátuma 2021.10.11
Lejárat napja 2025.04.08
Futamidő 3 év 6 hónap
Tőzsdei bevezetés A termék tőzsdei bevezetsére kerül a Luxemburgi Tőzsdén (Luxembourg Stock Exchange).

Részletes információk

Ügyféltájékoztató

Garant Note általános terméktájékoztató

Kiemelt Információkat Tartalmazó Dokumentum

Letölthető dokumentumok

2021. június 1-től hatályos Alaptájékoztató ("Note, Warrant and Certificate Programme") és Kiegészítései

Végleges feltételek és magyar nyelvű összefoglalója

Közzétételek

Notice to Holders

Az index Szponzor mögöttes indexszel kapcsolatos tájékoztatása

Másodlagos piac

Lejárat előtti értékesítésre korátozottan van lehetőség, az Értékpapírok visszavásárlására a Kibocsátó, valamint a Forgalmazó nem vállal kötelezettséget. Ebből következően előfordulhat, hogy Ön nem tudja vagy nem a szándékai szerint tudja majd a futamidő alatt értékesíteni ezen értékpapírjait.

Kockázati tényezők

 • az értékpapírra az angol jog rendelkezései az irányadók
 • a lejáratkori érték kifizetéséért az Értékpapír Kibocsátója, a BNP Paribas Issuance B.V. vállal kötelezettséget, amennyiben fizetésképtelen, úgy a lejáratkori érték kifizetése kétséges
 • a lejáratkori kifizetés a Névérték 135%-ában maximalizált, akkor is, ha a mögöttes termék ennél jobban teljesít
 • a futamidő alatt az Értékpapír árfolyama nem 1:1 arányban követi a mögöttes termék mozgását
 • a 90%-os tőkevédelem csak az értékpapír lejáratig történő tartása esetén biztosított a Kibocsátó által
 • a futamidő alatt korlátozott értékesíthetőség, másodpiac hiánya, alacsony likviditás

Az BNP 90% USD Innovative Leaders Garant 21-25 egyéb részleteiről kérjük, tájékozódjon az értékpapírok forgalomba hozatalához készült Végleges Feltételekből és az Alaptájékoztatóból, illetve azok magyar nyelvű összefoglalójából, melyek megtalálhatóak az Erste Befektetési Zrt. (www.ersteinvestment.hu) honlapján..

A hirdetésben foglalt információk nem teljeskörűek, céljuk kizárólag az adott értékpapír fajtával, illetve az egyedi termékkel kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel. Felhívjuk a figyelmet, hogy a BNP Paribas Issuance B.V. által kibocsátott értékpapírok Alaptájékoztatója ("Structured Notes Programme") és a Magyarországon is forgalomba hozott egyes értékpapírok forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek (Final Terms, illetve azok magyar nyelvű összefoglalója) a forgalmazó Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT) oldalán (http://www.ersteinvestment.hu/hu/XS2303201953.html) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvasson el befektetési döntése előtt. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat, továbbá ismerje meg az értékpapírokhoz kapcsolódó kockázatokat, mely kockázatok eltérőek lehetnek a termék mögöttes struktúráját képező eszközök kockázataitól és amellyel kapcsolatosan a jelen dokumentum is tartalmaz tájékoztatást. A hirdetés áttanulmányozása nem helyettesíti a kibocsátói dokumentumok ismeretét. A jelen tájékoztatás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény szerinti kereskedelmi kommunikációnak minősül.

A hirdetés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, a leírtak alapján sem az Erste Befektetési Zrt.-vel szemben, sem a Kibocsátóval szemben igény nem érvényesíthető. Az Erste Befektetési Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Társaságunknál a fentieken túl, további értékpapírok is eléhetőek, melyek listája és az azokkal kapcsolatos terméktájékoztató anyagok megtalálhatóak az alábbi weboldalon:

http://ersteinvestment.hu/hu/strukturalt_ertekpapirok.html

A terméktájékoztató anyagokban foglalt információk segítségével az egyes értékpapírok kondíciói könnyedén összehasonlíthatók.

Felhívjuk figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, amely számos tájékoztatóval. valamint az összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokkal segíti Önt az egyes pénzügyi kérdései megválaszolásában. Az MNB fogyasztóvédelmi honlapjának elérhetősége: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem